Hem och Villalarm | Protexus AB


Har du frågor om larm?
Kundtjänst |
0526 -130 30

Protexus samarbetar med Securitas Larmcentral

Protexus har tilldelats det högsta kreditbetyget AAA

 

Start
Om oss
Hemlarm
Kameraövervakning
PowerMaster-10
Visonic-GO App
Powermax Complete
Powermax Pro
Powermax+
Larmcentral
Tillbehör Powermax
Offert och Rådgivning
Samarbetspartners
Köp & Leveransvillkor
Kontakt

Falck Hemlarm

 

*Nyhet! Falck förvärvas av framgångsrika säkerhetsbolaget Tempest Security

I och med att Falck Larmcentral förvärvats av Tempest Security AB byter verksamheten också namn till Tempest Larmcentral.

Vi ser mycket positivt på denna ägarförändring med Tempest Security som ny ägare. Tempest har på mindre än 10år etablerat sig som en av de största aktörerna i säkerhetsbranschen och utsetts till Gasellföretag inte mindre än 3år i rad.

 

Larmövervakning med bildverifiering och överföring via GPRS
En väldigt populär tjänst som många av våra kunder använder idag är larmmottagning med bildverifiering. Denna tjänst innebär att larmcentralen förutom larmhändelsen också får en bildsekvens från installerad kameradetektor. Dessutom kan du som kund också få bildsekvens direkt till din telefon via app och e-post. Med hjälp av bildverifiering kan man lättare vidta rätt åtgärd och avgöra om ett larm är falskt eller skarpt och undvika onödiga utryckning. Tillskillnad från de flesta larm på marknaden så går kommunikationen till larmcentralen som datatrafik över GPRS (IP) vilket är säkrare än analog överföring i GSM-nätet.

Åtgärd vid larm
Vid larmhändelse följer operatören på larmcentralen en åtgärdsinstruktion som du kan vara med och anpassa efter era behov. En vanlig rutin är att man ringer bostaden för att kontrollera om ni av misstag utlöst larmet, operatören kommer att kontrollera din behörighet genom att fråga efter din personliga kod. Svarar ingen i bostaden söker man dig och dina kontaktpersoner på mobiltelefon. Om ingen kan nås skickar man väktare eller fortsätter att söka kontaktperson beroende på vad man kommit överens om i åtgärdsinstruktionen. Om kameradetektor har utlöst larmet kommer operatören att mycket snabbt kunna se vad som orsakar larmet och snabbt vidta rätt åtgärd t.ex. larma Räddningstjänsten vid verifierad brand.

Vad vill du att Falck skall göra om ditt larm går?
Som kund hos Falck har du stora möjligheter att påverka val av åtgärd om ett larm går och du gör tillsammans med vårt kundcenter upp den lösning som passar ditt boende bäst.

Förenklade avtal - ingen bindningstid
Falck Privatlarm försäkring har ingen bindningstid vilket innebär att du när som helst kan avsluta försäkringen.

* Från och med den 1 juni 2016 ändras avtalsvillkoren för nya uppkopplingar till Falck larmcentral. Från och med nu så ingår kostnaden för eventuell  utryckning i abonnemangsavgiften under förutsättning att larmet är relaterat till konstaterat inbrott eller skadegörelse.   


Prova Falcks larmövervakning fritt i 3 månader

När du beställer larm bjuder vi på 3 månaders "prova på" period hos Falck Larmcentral. När "prova på" tiden gått ut väljer du om du vill fortsätta tjänsten eller fortsätta utan larmcentralstjänst. Dessutom bjuder vi anslutningsavgiften!


Ordinarie prislista privatkund

- Larmmottagning med bildverifiering :80kr/mån

- Anslutningsavgift 495kr

- Ingen bindningstid

 

 

Protexus AB | Kundtjänst 0526-130 30 | e-post info@protexus.se | www.protexus.se

Polisgodkänd Larminstallatör
Innehar tillstånd för larminstallationsverksamhet
Dnr AA 578-79593-2010

 

Protexus har tilldelats det högsta kreditbetyget AAA